Midden-Groningen heeft nu ook een corona-testlocatie

Laatste nieuws

Met ingang van vandaag heeft de GGD een corona-testlocatie geopend in de gemeente Midden-Groningen. Deze testlocatie bevindt zich aan de Hora Siccamastraat 2 in Hoogezand en is de tiende GGD-testlocatie in de provincie Groningen. Met de opening van deze locatie wordt voor de inwoners van Midden-Groningen de drempel om zich te laten testen lager, zo meent burgemeester Adriaan Hoogendoorn. ”Bij klachten is het altijd raadzaam om je snel te laten testen.

Als dat vlakbij je eigen woonplaats kan plaatsvinden, helpt dat om eerder besmettingen op te sporen en zo de verdere verspreiding zo vroeg mogelijk te stoppen. Dat is in het belang van ons allemaal. Maak er dus gebruik van zou ik zeggen.” De testlocatie aan de Hora Siccamastraat 2 in Hoogezand maakt gebruik van testkamers.

Na het maken van een afspraak kan diegene die zich laat testen zich melden op de afgesproken tijd. Auto’s en fietsen kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein en vanaf daar loopt men naar binnen. De corona-testlocatie in Hoogezand is ingericht volgens de veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen van het RIVM. De testlocatie is van maandag tot en met vrijdag open van 09.30 uur tot 15.30 uur. De coronatesten worden alleen op afspraak afgenomen.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30