Voorpagina Siddeburen Na 11,5 jaar nieuwe gevel voor Slagerij Angerman

Na 11,5 jaar nieuwe gevel voor Slagerij Angerman

De gevel van slagerij Angerman heeft vorige week een ware metamorfose ondergaan. “Na 11,5 jaar was het ook wel tijd om te vernieuwen,” aldus Abel Angerman, die de bezoekers van koopcentrum ‘De Kei’ op de vernieuwde etalage zelf toelacht. Die bijl is overigens geen museumstuk, zoals sommige mensen denken, maar wordt door de ambachtelijke slager dagelijks gebruikt voor het bewerken van vlees.

Al enige tijd prijken in de advertenties van Angerman het nieuwe logo, deze is nu ook verwerkt in de gevel. ‘Net even anders…’ is er verder te lezen, dat geldt niet voor het verschil van de winkelpui, want dat er iets veranderd is, valt wel op. ‘Net even anders…’ staat voor de unieke recepten waarmee de meester slager uit Siddeburen zich onderscheid van andere slagerijen.

In Siddeburen kunt u nog terecht voor gezoete bloedworst, rolpens uit grootmoeders tijd, paardenworst en meer. Daarnaast kunnen klanten ook complete Grunneger pakketten samenstellen in samenwerking met Petra’s Warenhuis.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u