Schildwolde Nieuw MFC Schildwolde officieel geopend

Nieuw MFC Schildwolde officieel geopend

Nadat in juli 2017 de jeugdsoos in Schildwolde in vlammen op ging, was er afgelopen vrijdagmiddag de opening van het nieuwe multifunctionele centrum aan de Goeman Borgesiusstraat. In maart werd begonnen met de nieuwbouw en voor de bouwvak werd het nieuwe gebouw door Fledderman Bouw uit Siddeburen opgeleverd.

De afwerking werd vervolgens in de vakantieperiode met vrijwilligers gerealiseerd. Wethouder Anja Woortman was namens de gemeente Midden-Groningen aanwezig om de officiele opening te verrichten. Woortman sprak met trots over de eengezindheid waarmee het nieuwe gebouw tot stand kwam: “een voorbeeld voor andere dorpen in Midden-Groningen.” Voor het nieuwe gebouw, dat verpacht wordt aan ’t Kon Amper, is de verwachting dat diverse verenigingen er gebruik van zullen maken.

Naast de officiële opening waren er het hele weekend activiteiten in en om het nieuwe MFC. Op vrijdagavond was er een open huis voor de dorpsbewoners, op zaterdagavond was er live muziek en op zondag Formule 1 op groot scherm.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u