Onlangs zijn de broers Lucien Janszen en Erwin Janszen een samenwerkingsverband gestart met de financiële onderneming Designhypotheek. Lucien belicht in deze onderneming de financiële kant en Erwin verzorgt het ICT-gedeelte. Lucien Janszen woont al 8 jaar aan de Jeldingaheerd in Schildwolde en Erwin woont in Woerden.

Lucien heeft jarenlang bij andere financiële instellingen zowel zakelijk als particulier kennis en ervaring opgedaan. Hij heeft hierdoor de financiële markt echt zien veranderen en constateert dat deze verandering nog steeds gaande is. Dat heeft hem doen besluiten om samen met zijn broer Designhypotheek op te starten.

Designhypotheek is een financiële onderneming waarbij zowel op ouderwetse wijze (op afspraak aan de keukentafel) als op moderne wijze (via internet) een hypotheek of andere financiële dienst kan worden afgenomen. Naast hypotheken verzorgt Designhypotheek ook verzekeringen en geldleningen. De voor advies en bemiddeling vereiste diploma’s én de hierop afgegeven AFM-vergunningen zijn behaald c.q. afgegeven. Lucien Janszen is dan ook een volledig onafhankelijk en erkend hypotheek- en financieel adviseur.

Lucien geeft aan dat hij het hypotheektraject plezierig, eenvoudig en snel wil laten verlopen, waarbij hij de klant optimaal voorziet van alle informatie. Betrouwbaarheid en vakkundigheid is een vanzelfsprekendheid, maar ook het persoonlijke contact is erg belangrijk. Lucien zou het dan ook fijn vinden als hij op zijn fiets bij de mensen langs kan gaan. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos. De startende ondernemers verwachten dat Designhypo­theek de hypotheekmarkt in Gronin­gen op zijn kop gaat zetten en een groot succes gaat worden.

Voor meer informatie en contactgegevens zie de advertentie in ’t Bokkeblad van deze week.