Laatste nieuws

Nieuwe uitbreiding aan het water van Harkstede

Op een mooie plek aan de Borgmeren in Harkstede vond donderdag 26 november de onthulling van het bouwbord plaats: Eilandrijk Borgmeren biedt 29 vrij te bebouwen kavels aan, direct aan het water of daar heel dichtbij. Wethouder Jan Jakob Boersma voltrok de officiële handeling.

De kavels variëren in grootte van 735 m2 tot 1.976 m2 waarop de kopers een door henzelf ontworpen woning mogen bouwen. De verkoop van de kavels start binnenkort. Belangstellenden kunnen zich nu al inschrijven via www.eilandrijkborgmeren.nl.

In Eilandrijk Borgmeren staat ’Wonen aan water’ centraal. Een deel van de kavels ligt rechtstreeks aan het water. Een aanlegplaats voor een roei- of zeilboot op de kavel behoort dan ook tot de mogelijkheden. Eiland­rijk Borgmeren belooft een heerlijk woon- en recreatiegebied te worden.

Kopers van een kavel in Eilandrijk zullen gestimuleerd worden om duurzame keuzes te maken bij de bouw van hun nieuwe huis. Daarbij draait het om kwaliteit van de woning en de woonomgeving. Een duurzame woning voldoet bovendien aan de hedendaagse eisen op het gebied van energieverbruik en levensloopbestendigheid.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30