Nog tal van activiteiten tijdens 69e Licht en Klankweek

0
421

Afgelopen vrijdag ging de 69e editie van de Licht en Klankweek in Siddeburen van start. Muziekvereniging “Concordia” liep een rondgang door het dorp, vervolgens werd traditiegetrouw een grote vuurwerkshow gehouden op het voetbalveld van sportpark Ewensborg.

Op een steenworp adstand liepen op datzelfde moment de eerste bezoekers van het nieuwe muziekfestival Bokpop al richting de tent voor een avond vermaak door Q music, DJ A-Matic en surprise-act ‘zanger Rinus’. Zaterdag kon de stadioncross van MSC Siddeburen door de vele gevallen regen geen doorgang vinden. Zaterdagavond werd er wel weer een feestje gehouden in de feesttent van Bokpop.

Tof! Partyband en DJ Stefan Leur verzorgden de muziek deze avond voor een, net als vrijdag, uitverkochte tent. Maandag was het de beurt aan de kleintjes om hun klanken aan het dorp te laten horen, gewapend met potten en pannen liepen zij hun ronde door het dorp tijdens het jaarlijks terugkerende ketelmuziek. Deze week zullen er nog tal van activiteiten zijn in het dorp, in de onlangs verschenen speciale Licht en Klankweek krant staan alle activiteiten vermeld.