Officiële opening MFC Siddeburen uitgesteld

Laatste nieuws

Na de oplevering door Fledderman Bouw half april jl. en verdere afwerking en inrichting is het nieuwbouwgedeelte van het Multi Functioneel Centrum Siddeburen inmiddels gereed en in gebruik genomen door Buurtzorg, Fysiotherapiepraktijk MFT de Woldstreek, de bibliotheek (iedere week op dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 14.00 tot 17.00 uur) en Zonnehuis Thuis. Huisartsenpraktijk Takens is afgelopen maandag 25 mei jl. van start gegaan in haar nieuwe praktijkruimtes. De nieuwe centrale ingang is bereikbaar via de nieuwe toegang aan de Kerklaan.

De voormalige kosterswoning wordt deze week afgebroken en daarna wordt de inrichting van het plein voor het MFC in een aantal fasen voorbereid en afgerond. De eerste fase is het afronden van bestrating direct aan en rondom het gebouw en het plaatsen van alle nog te plaatsen keerwanden, die nodig zijn vanwege het hoogteverschil.

De officiële opening stond gepland op vrijdag 29 mei a.s. Dat kan vanwege de coronacrisis in Nederland helaas niet doorgaan. In plaats daarvan is het de bedoeling om vanaf 1 juni a.s. een ieder, die daarvoor belangstelling heeft, in kleine groepjes ’s avonds rond te leiden door het gebouw. Zodra hiervan de datums bekend zijn kan men zich hiervoor opgeven. Kijk de komende weken voor verdere informatie en aanmeldingen op de website van MFC Siddeburen.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees