Na de opening in mei 2017 maken steeds meer mensen gebruik van het uitvaartcentrum in Slochteren. Eigenaar Martin Haverkamp daarover: ”Veelvuldig krijgen wij te horen dat de sfeer, de uitstraling en de flexibiliteit er mede voor zorgt dat men met een goed en gerust gevoel terugkijkt op de opbaring en/of de uitvaartdienst.

Dat is ook waar wij voor staan, men bepaalt wat er gebeurt!” Haverkamp vervolgt: ”Als het nou gaat om een kerkelijke of niet-kerkelijke dienst, binnen of buiten, een openbare of besloten dienst met koffie en cake of juist niet? Spreek uit wat de wensen zijn en wij gaan het realiseren.”

Nu het uitvaartcentrum bijna twee jaar verder is werd Haverkamp praktisch gedwongen om te verbouwen: ”Diensten tot plus minus 150 gasten zijn nu mogelijk, nog meer flexibiliteit dan voor de verbouwing. Alles om de wensen en ideeën van cliënten uit te kunnen en mogen voeren.”

Zaterdag 11 mei a.s. is er een Open Dag in Uitvaartcentrum ’In Via Aeterna’ aan de Hoofdweg 250 in Slochteren, waarbij iedereen hartelijk wordt uitgenodigd voor een kennismaking met het uitvaartcentrum.

Van 11.00 tot 16.00 uur staan vele uitvaartprofessionals voor u klaar om u te informeren en uw vragen te beantwoorden.