Voorpagina Siddeburen Open huis MFC Siddeburen trok vele belangstellenden

Open huis MFC Siddeburen trok vele belangstellenden

Afgelopen zaterdagmiddag 28 december werd er een Open Huis van de (ver)bouw van het Multifunctioneel Centrum in Siddeburen gehouden. Ruim 400 belangstellenden maakten hier gebruik van. Onder het genot van een kopje koffie of thee kon men zich een goed beeld vormen van de nieuwe aanbouw met daarin o.a. de bibliotheek en de huisartsenpraktijk annex apotheek van de familie Takens.

In het bestaande, verbouwde kerkgebouw presenteerden die middag een aantal verenigingen en de Protestantse gemeente zich als toekomstige gebruikers. De kerkzaal wordt verbouwd tot Multifunctioneel Centrum om de verenigingen in het dorp door de week een plek te geven om hier o.a. te kunnen vergaderen. Tevens kunnen er toneel-, muziek-, zangvoorstellingen, tentoonstellingen, exposities etc. worden gehouden.

Ten behoeve van de nieuwe inrichting wordt aan de inwoners van Siddeburen gevraagd om een eenmalige financiële bijdrage te doen en/of het kopen van enkele of meerdere stoelen en/of het kopen van één of meerdere obligaties. Voor verdere informatie hierover kan men een bericht sturen naar [email protected] De verwachting is dat de bouw in maart 2020 door de aannemer wordt opgeleverd.

Laatste nieuws

Overdracht kerk en verenigingsgebouw in Kolham naar SOGK

Op vrijdag 20 november jl. was het zover. Na een periode van voorbereiden droeg de Protestantse Gemeente...

Harkstede in rep en roer in Sinterklaastijd

Het mysterie van de gestolen chocoladeletters van Sinterklaas heeft Harkstede een week lang in de ban gehouden....

’Boombommetjes’ uitgedeeld in Voedselpark Slochteren

De afgelopen twee jaar legden ‘The Pollinators’ bij Amsterdam en Rotterdam in festivalsetting samen met de bezoekers...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u