PLUS Spithoff lanceert Marble Maniacs

Laatste nieuws

Het nostalgische knikkerspel is aan een comeback bezig. Daarom lanceert PLUS Spithoff in Schildwolde vanaf maandag 1 februari de Marble Maniacs: een spaaractie waarbij klanten zeven weken lang kunnen sparen voor 24 knikkers. Onderdeel van de campagne is een samenwerking met de nieuwe knikkerspelshow Marble Mania, die sinds donderdag 21 januari iedere week te zien is bij SBS 6. In dit programma gaan diverse bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op spectaculaire knikkerbanen.

Tot en met zaterdag 20 maart 2021 krijgen klanten van PLUS bij elke 10 euro aan boodschappen een gratis knikker. En het gaat niet alleen om de knikkers: op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari ontvangen klanten bij besteding vanaf 25 euro een gratis knikkerbaan.

Deze knikkerbaan is uit te breiden met 6 speciale limited editions waarmee je de race op de knikkerbaan nog spannender maakt. Ook is er een stoer verzamelblik te verkrijgen waar alle knikkers in bewaard kunnen worden én waarmee ge­speeld kan worden.

De te sparen knikkers zijn de helden van de gloednieuwe prime time familieshow Marble Mania bij SBS 6. Elke week strijden drie bekende Nederlanders in verschillende behendigheidsspellen en knikkerraces tegen elkaar op spectaculaire knikkerbanen. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Jack van Gelder voorziet de races van zijn kenmerkende commentaar.

Eén van de knikkerbanen is de PLUS supermarktbaan, compleet met winkelwagen, mandje, boodschappenmand en een kassa. Daarnaast bevat het programma wekelijks een item waarin de bekende influencer Gio Latooy toffe knikkerchallenges aangaat en kids inspireert thuis een gave knikkerbaan te bouwen en deze te delen op social media. Meer informatie over de spaaractie is te vinden op www.plus.nl/marblemaniac

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30