Middels een on­line klantenpanel kunnen klanten van PLUS Spithoff helpen om hun eigen supermarkt in Schild­wolde nog beter te maken. Iedere dag zetten de medewerkers van PLUS Spithoff zich in voor de klant, want PLUS Spithoff heeft de ambitie om de beste supermarkt van Nederland te worden.

De resultaten uit het panel hebben al geleid tot verschillende verbeteringen in en om de supermarkt. ”Maar na deze aanpassingen zijn er natuurlijk altijd nog punten die verbeterd kunnen worden en die horen wij graag,” aldus eigenaar Klaas Spithoff. Hij roept de klanten dan ook op om lid te worden van het klantenpanel, zodat de winkel nog beter aan de wensen van de klant kan voldoen.

Zaken die bij het panel aan de orde worden gesteld zijn onder meer de zondag openstelling, online bestellen en de zelfscan. Klaas Spithoff is erg benieuwd naar de mening van zijn klanten. Aanmelden voor het klantenpanel kan op de website www.mijnpluspanel.nl. Als dank voor deelname ontvangen klanten af en toe een gratis product en maken zij kans op PLUS Cadeau­kaarten.