Slochteren Prachtige tocht voor deelnemers 20e Drieborgentocht

Prachtige tocht voor deelnemers 20e Drieborgentocht

Afgelopen zondag werd de 20e editie van de Drieborgentocht verreden. De Drieborgentocht wordt sinds het ontstaan in 1999 traditiegetrouw op de eerste zondag van september gereden. De start vond plaats vanaf het voorterrein van de Fraeylemaborg. Vlak na het vertrek waren op het terrein een aantal flinke buien, maar daar hadden de deelnemers geen weet van, zij hebben onderweg geen druppel regen gehad.

De oldtimers, van bouwjaar 1985 of ouder, reden wederom een mooie route door de regio. Oude Groninger kerken, molens en prachtige wierdedorpen zijn jaarlijks de ingrediënten van deze prachtige tocht. Tijdens de tocht was er voldoende ruimte om op eigen gelegenheid bezienswaardigheden te bewonderen of ergens een hapje of drankje te nuttigen. Ook konden de deelnemers onderweg weer volop puzzelen, en dat bleek nog behoorlijk lastig.

Bij terugkomst vertelde de organisatie dat de bezemwagen het behoorlijk druk had gehad, voornamelijk waren het accu’s die het begaven. Niet alle vertrokken voertuigen kwamen dan ook terug op het landgoed voor de borg.

Laatste nieuws

MFC Houtstek Slochteren werd verrast met een donatie

Het bestuur van MFC Houtstek werd de afgelopen week blij verrast met een donatie van 20.000 euro van...

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie...

Museum ’40-’45 organiseert een drietal open dagen

Afgelopen zaterdag hield Museum ’40-’45 aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham een Open Dag. Chris Scholtens (68)...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u

X