Record aantal deelnemers voor tennistoernooi Wijchgelsheimer Open

Laatste nieuws

Van maandag 7 t/m zondag 13 augustus vindt het tennistoernooi Wijchgelsheimer Open plaats bij tennisclub Wijchgelsheim aan de Schildwolderdijk in Schildwolde. Inmiddels hebben zich zo’n 180 deelnemers aangemeld, die zich de komende dagen zullen voorbereiden op de te spelen tennispartijen.

Elke wedstrijddag zullen vanaf 12.00 uur tennispartijen worden ingepland door de commissie WO, bestaande uit Pim Cruiming, Déan Klimp, Annemiek Hijlkema, Annemarie Koning en Ton Koning. Het zal voor de jeugdige organisatie nog een hele klus worden om alle partijen in te plannen, maar gezien het enthousiasme en de opgedane ervaring in voorgaande edities moet het ze ook deze keer lukken.

De afgelopen jaren heeft het toernooi zich met name als gezelligheidstoernooi geprofileerd en dat begint zijn vruchten af te werpen. Met name de categorieën 6 t/m 8 zijn goed gevuld met deelnemers. Gedurende het toernooi worden er (naast tennis) allerlei activiteiten op het park georganiseerd en kan dagelijks van een andere soep en/of warme maaltijd worden genoten. Juist de inzet van veel leden voor hand- en spandiensten tijdens het toernooi werkt als een verbindende factor bij de club. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom tijdens het toernooi.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees