Restaurant ”De Stenen Boog” heropent op 1 oktober

Laatste nieuws

Na een aantal weken gesloten te zijn geweest heropent restaurant ”De Stenen Boog” aan de Hoofdweg 135 in Slochteren donderdag 1 oktober weer haar deuren.

In de tussentijd hebben eigenaren Ali Abdi en Saskia Meijer niet stilgezeten. Aangezien het 12,5-jarig jubileum van het restaurant op 20 augustus jl. niet ge­vierd kon worden hebben Ali en Saskia besloten zichzelf te ’belonen’ door het interieur te verfraaien en te vernieuwen,  met o.a. nieuwe stoelen en nieuwe tafelkleedjes, maar er is ook nieuwe kleding voor het personeel aangeschaft.

Ook de menukaart is enigszins aangepast: die is wat beperkter geworden, maar de populaire gerechten zijn gebleven. Verder zal Ali zich nog meer richten op een exclusieve 4 seizoenen menukaart. Een andere wijziging is dat het restaurant geopend is van donderdag tot en met zondag en niet meer op woensdag. Saskia over dat besluit: ”We hebben in de afgelopen tijd goed nagedacht hoe we verder willen.

Ali wordt binnenkort 60 jaar en we hadden besloten dat als Ali 65 jaar wordt het wat kleinschaliger te doen in het restaurant. Ook mede door de corona hebben we echter besloten dat moment naar voren te halen, want bijvoorbeeld in de keuken is het onmogelijk om met 3 personeelsleden erbij voldoende af­stand te houden. Mede daarom hebben we het aantal tafeltjes teruggebracht tot zes. Helaas kunnen wij dan ook geen grote groepen meer ontvangen, het maximale is zes personen per tafel. Misschien wel de belangrijkste reden van de veranderingen is dat we de gasten nog meer aandacht willen schenken en willen laten genieten.”

Het restaurant heeft ook een nieuwe website en een nieuw logo gekregen. Volgens Saskia was een ander logo een lang gekoesterde wens van Ali. ”Hij wilde graag een logo dat beter associeert met de stenen boog in het restaurant, de beeldbepalende boom voor het pand en de Slochter toren. En dat is gelukt. Verder hebben we onze naam veranderd in restaurant in plaats van grill-restaurant.”

Ali en Saskia hebben nog steeds wel de wens om een serre aan de voorzijde te plaatsen. ”Dit zou voor de bouwvak gerealiseerd zijn, maar in verband met de coronamaatregelen durven we het nog steeds niet aan.”

Als u wilt eten bij ”De Stenen Boog” dan moet u wel reserveren. Dat kan telefonisch via (0598) 423364.

Wat in 12,5 jaar niet is veranderd en ook niet zal veranderen is de slogan van het restaurant: ’Gewoon Gastvrij!’

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30