Schans-Pop organiseert op vrijdag 23 november in Siddeburen een speciale Benefiet Editie. Nadat er in juli bij de voorzitter kanker was geconstateerd stond de wereld even stil voor de mannen van Schans-Pop. Vooral toen het bericht kwam dat het niet te genezen was, werd het wederom duidelijk wat deze ziekte met mensen doet.

De tijd die er nu nog is, wordt benut door het beleven van mooie momenten en vooral leuke dingen doen. Samen, of met familie en vrienden. Van daaruit ontstond ook de wens om iets terug te doen voor alle hulp, steun en vriendschap die ze samen mogen ontvangen tijdens deze moeilijke periode.

Daarom wordt er met behulp van vele bevriende verenigingen, relaties, vrijwilligers en twee superleuke bands door Schans-Pop Siddeburen een Benefiet Editie georganiseerd. Op vrijdag 23 november a.s. zullen de Sibboerster Rockband Plat en de Schans-Pop huisband Hollands Verdriet hun opwachting maken in Jeugdhonk ”De Schans” te Siddeburen.

Tussen de bedrijven door zal oud-jeugdhonk DJ Harry Vos weer eens achter zijn vertrouwde stekkie kruipen om de beste hits ten gehore te brengen.

De gehele opbrengst  van deze avond zal gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding. Stichting ”Schans-Pop 2000” hoopt op een grote opkomst en dat iedereen doneert middels de entreeprijs van 10 euro per persoon (meer mag ook). Het doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Tevens zullen er collectebussen aanwezig zijn om eventueel extra giften te doneren.

De Benefiet Editie vindt plaats van 20.00 tot 00.30 uur in Jeugdhonk ”De Schans” aan de Kugelslaan in Siddeburen. Mis het niet! Indien u niet aanwezig kunt zijn is een bijdrage aan deze actie van harte welkom op bankrekeningnr. NL87RABO0359009166 ten name van Stichting ”Schans-Pop 2000” onder vermelding van KWF.