Scharmer klaar voor sport- en feestweekend

Laatste nieuws

Wie volgend weekend (22 tot en met 24 september) het dorp Scharmer bezoekt, heeft een grote kans onderdeel te worden van sport- en feestactiviteiten. Door ’t Hof van Scharmer en Stichting Bekkema wordt een grote feesttent aan de Hoofdweg 68 geplaatst waar voor jong en oud veel te beleven zal zijn. Op vrijdag 22 september wordt het feestweekend ’Scharmer Bruist’ gestart met Q-music The Party. De meest innovatieve show van Nederland met een prachtig decor, de grootste hits, een top-DJ en natuurlijk het landelijk bekende ’foute uur’.

Zaterdag 23 september start met een uitdagende ATB-tocht. Dwars door de mooie natuur van de gemeente Slochteren is de ATB-tocht ’Midden-Groningen’ uitgezet. ’s Avonds staat wederom een feestavond op het programma met een optreden van Papa di Grazzi, de topband voor een succesvolle avond. Aan het einde van de avond wordt dit optreden versterkt door een concert van Jannes, de populaire held van elk Piratenfeest. Jannes zal zijn bekende liedjes ten gehore brengen en deelnemen aan een ’Meet and Greet’.

Zondag 24 september vindt in de feesttent het shantykoren festival plaats. Deelnemers aan dit populaire festival zijn de Raaitvinken uit Harkstede, de Rundezangers uit Emmer-Compascuum, de Zeemans­vrouwen uit Zuidbroek en Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts uit Hoogezand. Voor de feestavonden zijn kaarten te koop via www.scharmerbruist.nl of Marskramer Harkstede, maar ook op de avonden zelf aan de tent. Voor de ATB-tocht is de inschrijving op de dag zelf en het shantykoren festival is gratis te bezoeken.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30