Voorpagina Wagenborgen Sfeervol herfstconcert ”In Corpore” met Alex Vissering groot succes

Sfeervol herfstconcert ”In Corpore” met Alex Vissering groot succes

Zaterdag 2 november was sporthal Weerland in Wagenborgen weer omgetoverd tot een heus theater ter ere van het jaarlijks herfstconcert van de plaatselijke muziekvereniging ”In Corpore”. Dit jaar wist ”In Corpore” de bekende Groninger troubadour Alex Vissering te strikken. Voor een goedgevulde sporthal bleek het een prima combinatie.

Gezamenlijk werden diverse bekende nummers van Alex ten gehore gebracht. Zo passeerden o.a. ”Westerwolle”, ”t Fait”, ”In de verte woar de hoane kraait” en ”Ruiten A kanaal” de revue. ”In Corpore” o.l.v. dirigente Aline Werkman, bracht ook zonder Alex diverse nummers ten gehore. Met name de opening met de mars ”Mercury” en ”The best of Ed Sheeran” vielen bijzonder goed bij het publiek in de smaak. Alex Vissering bracht zelf o.a. ”De Groanrepubliek” ten gehore, één van zijn bekendste liedjes.

Het herfstconcert vormde de voorbode voor het 50-jarig jubileum van de vereniging in 2020, waarin vele activiteiten zijn gepland. Zo staat er o.a. een groots bevrijdingsconcert en jubileumconcert op het programma. Op 11 januari a.s. wordt er een reünie gehouden voor (oud)leden van het fanfare-orkest, de Melody Percussion Band en de majorettes. Aanmelden hiervoor kan nog via [email protected]

Laatste nieuws

Overdracht kerk en verenigingsgebouw in Kolham naar SOGK

Op vrijdag 20 november jl. was het zover. Na een periode van voorbereiden droeg de Protestantse Gemeente...

Harkstede in rep en roer in Sinterklaastijd

Het mysterie van de gestolen chocoladeletters van Sinterklaas heeft Harkstede een week lang in de ban gehouden....

’Boombommetjes’ uitgedeeld in Voedselpark Slochteren

De afgelopen twee jaar legden ‘The Pollinators’ bij Amsterdam en Rotterdam in festivalsetting samen met de bezoekers...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u