Shellstation Heinneman in Top 3 van Nederland

Laatste nieuws

De benzinepomp van Vakgarage Heinneman aan de Hoofdweg in Schildwolde is in de Top 3 van beste zelfstandige Shellstations van Nederland verkozen. De familie Heinneman is zeer verguld met deze uitslag: ”We zijn er erg trots op! Dit is de belangrijkste prijs op ons vakgebied. Het geeft aan hoe de klanten onze dienstverlening ervaren.

” De familie Heinneman wijst op de bijzondere inspanning van haar medewerkers. ”Zonder ons fantastische team hadden we dit niet kunnen bereiken.” Alle Shellstations worden het hele jaar door beoordeeld door ’mysterie gasten’. Zij beoordelen het tankstation op kwaliteit, klantvriendelijkheid, assortiment en service. Er wordt ook gekeken naar bedrijfsvoering en uitstraling.

Voor de Jaarprijs 2018 eindigde Shellstation Heinneman als tweede van heel Nederland (na Shellstation Urk en voor Shellstation Boonstoppel te Waddinxveen). Maar de tweede plaats mag de pret niet drukken. In 2018 is de shop flink onder handen genomen door de uitbreiding met een Bakery. Daarom is de prijs een mooie opsteker voor het team. Een grote gouden beker staat te pronken op de balie.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30