Laatste nieuws

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst 167 prachtig ingekleurde tekeningen op! Ze zijn allemaal opgehangen bij koopcentrum ”De Kei” in Siddeburen waar ze kunnen worden bewonderd. Er waren drie leeftijdscategorieën en er was een 1e en een 2e prijs voor iedere categorie. Alle inzenders werden beloond met een cadeautje van de Sint.

De DHL Pieten bezorgden deze cadeautjes aan huis. Ook in de omringende dorpen werden cadeautjes bezorgd. De Pieten kwamen echt overal. Menig kind was met stomheid geslagen toen de Pieten aan de deur verschenen. Daarna had de Sint spontaan besloten om een rondrit te maken achter op een stalen ros dat door de Koetsier werd geleid. De Pieten begeleidden de stoet op hun solex, quad en bakfiets. Vele blije, vrolijke en verraste gezichten die op het getoeter en lawaai naar buiten kwamen.

Na deze rijtoer ging de Sint ook nog de prijswinnaars van de kleurplatenactie vereren met een bezoekje thuis om ze hun prijs te overhandigen. Uiteraard alles op 1,5 meter! De winnaars zijn: leeftijd 2-4 jaar: 1e prijs: Boaz Haveman; 2e prijs: Joeri Top; leeftijd 5-6 jaar: 1e prijs: Joas Poort; 2e prijs: Max Colpa; leeftijd 7-8 jaar: 1e prijs: Daley Westerkamp; 2e prijs: Jasmijn Ytsema. U kunt de beelden van de Sinterklaasactie zien op de Facebookpagina Sinterklaas intocht Siddeburen.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30