Voorpagina Schildwolde Slager Harry Bos ging vorige week met pensioen

Slager Harry Bos ging vorige week met pensioen

 ‘Na jaren in gehakt graaien, eindelijk nu duimen draaien’ was de slogan waarmee PLUS Spithoff bekend maakte dat de 67-jarige slager Harry Bos, na maar liefst 50 jaar in het vak gezeten te hebben, afgelopen vrijdag met pensioen ging. Als 17-jarige begon Harry in 1969 bij slager Bos in Siddeburen. De winkel werd later overgenomen door de familie Haanstra en ging verder als C1000, Harry vierde daar zijn 25- en 30-jarig jubileum.

In 2014 is Harry begonnen bij C1000 Spithoff in Schildwolde, met wie hij de overgang naar PLUS Spithoff maakte. Dat Harry met pensioen ging, lieten vrienden en familie niet ongemerkt voorbij gaan. Donderdag kwamen ze verkleed als familie Flodder in de supermarkt om Harry toe te zingen in een voor hem geschreven lied. Samen met zijn vrouw Lina mag Harry nu genieten van zijn pensioen.

Klanten van PLUS Spithoff hoeven overigens niet bang te zijn dat er voor hen iets verandert. “Harry zijn opvolger Jans werkt al vier weken samen met Harry en al onze andere slagerij medewerkers, samen zullen zij zorg dragen voor de lokale producten en kwaliteit in onze slagerij, zodat daar niks in veranderd,” aldus Klaas Spithoff.

Laatste nieuws

Overdracht kerk en verenigingsgebouw in Kolham naar SOGK

Op vrijdag 20 november jl. was het zover. Na een periode van voorbereiden droeg de Protestantse Gemeente...

Harkstede in rep en roer in Sinterklaastijd

Het mysterie van de gestolen chocoladeletters van Sinterklaas heeft Harkstede een week lang in de ban gehouden....

’Boombommetjes’ uitgedeeld in Voedselpark Slochteren

De afgelopen twee jaar legden ‘The Pollinators’ bij Amsterdam en Rotterdam in festivalsetting samen met de bezoekers...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u