Slagerij Angerman al 10 jaar in Koopcentrum ”De Kei”

Laatste nieuws

Het is feest bij Ambachtelijke Slagerij Angerman in Siddeburen, want Angerman is al weer tien jaar gevestigd in Siddeburen. Woensdag 17 juli 2008 opende Angerman als eerste winkel in Koopcentrum ”De Kei” en daar heeft de ambachtelijke slager nog geen moment spijt van gehad. Abel Angerman: ”Als ik terugblik kan ik alleen maar meer dan tevreden zijn. Omdat wij bijna alle producten ambachtelijk bereiden is het klantenbestand door de jaren heen enorm gegroeid, want onze klanten komen van heinde en verre.

Veel van onze producten worden bereid volgens oude recepten, waarvan sommige al door mijn grootvader zijn gebruikt.” Het assortiment heeft in de afgelopen tien jaar wel wat veranderingen ondergaan. Angerman: ”We hebben nu al een aantal jaren een aparte kaas- en notenafdeling, we zien een grote toename in de vraag naar vegetarische producten en ook onze catering heeft een enorme groei doorgemaakt en groeit nog steeds.

Daarnaast ben ik ook dankbaar voor het geweldige en flexibele personeel dat in de slagerij werkt, alleen zou ik het natuurlijk niet redden.” Op de vraag waarom nu pas het jubileum gevierd wordt is Abel stellig: ”Een jubileum vieren midden in de zomervakantie is niet ideaal, want dan zouden een groot aantal van onze vaste klanten niet van de speciale aanbiedingen kunnen profiteren en ik wil graag wat voor onze trouwe klanten terugdoen. Vandaar dat we besloten hebben om dit tijdens de Licht en Klankweek te doen. Tijdens de braderie op donderdag 4 oktober hebben we voor het eerst een kraam voor onze winkel in het koopcentrum.

Dat wordt super gezellig.” Om het jubileum extra feestelijk te laten zijn heeft Angerman volgende week een aantal fantastische aanbiedingen voor zijn klanten in petto. Zie hiervoor de advertentie elders in deze krant. Op de foto staat Abel Angerman temidden van zijn personeelsleden.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30