Soep Spektakel Slochter horeca uitgesteld

Laatste nieuws

ONDERSTAAND ARTIKEL STAAT VANDAAG IN ’T BOKKEBLAD. IN VERBAND MET DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN HEEFT DE ORGANISATIE VANMORGEN ECHTER BESLOTEN OM HET EVENEMENT UIT TE STELLEN!

Waar in de herfstvakantie het pannenkoekenschip De Volharding de kinderen voorzag van een heerlijke pannenkoek is het nu de beurt aan restaurant Gasterij De Driesprong, restaurant De Boerderij en restaurant De Stenen Boog, allen uit Slochteren, om de handen (op gepaste afstand) ineen te slaan. De drie horeca-ondernemers gaan gezamenlijk, in samenwerking met een opbouwwerker, vrijwilligers uit het dorp en de Dorpsvereniging Slochteren een Soep Spektakel organiseren in deze coronatijd.

Om mensen een hart onder de riem te steken gaan ze met elkaar soep uitdelen. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 29 december a.s. Weet u iemand die de organisatie kan verrassen met heerlijke, vers gemaakte soep van één van de meewerkende horeca-ondernemers, geef dit dan telefonisch door via tel. (06) 10581994 of via e-mail: [email protected] Ook kunt u hier terecht voor meer informatie. Is uw enthousiasme gewekt en wilt u meehelpen met het uitdelen van de soep? Schroom niet en meld u aan via het voornoemd mailadres onder het motto: ”Door samenwerken worden kleine dingen groot!”

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees