Zaterdag 16 december 2017 zal voor ’In Corpore’ de boeken ingaan als een hoogtepunt in de al zo rijke geschiedenis van de muziekvereniging uit Wagenborgen. De kerstshow ’A warm and white Christmas’ was hiervoor de reden. Samen met Margriet Eshuis, Maarten Peeters en een kinderkoor trakteerde ’In Corpore’ het massaal aanwezige publiek op een schitterende opmaat voor de feestdagen.

Het publiek werd buiten al ontvangen door de Kerstman en door vele vrijwilligers, voor deze speciale gelegenheid aangekleed in Charles Dickens-stijl. Met een glaasje Glühwein daarbij was de toon gezet. Tijdens de kerstshow werd het publiek getrakteerd op de overbekende kerstnummers, zoals ’Have yourself a merry little Christmas’ en ’White Christmas’. Samen met het beroemde verhaal over Scrooge werd de juiste snaar voor kerst geraakt. Indrukwekkend was ook het bekende ’Tomorrow’ uit de musical ’Annie’, gezongen door een meisje van het kinderkoor.

Verder bleek ’O denneboom’ vele vertalingen te hebben, waarbij ook de Groninger versie voorbij kwam. Ook was er tijdens de kerstshow ruimte voor een goed doel, in dit geval het Ronald McDonaldhuis. Dorps­genoot Ronnie Zoer, die zich hier al jaren voor inzet, was verrast door de opbrengst van de verloting: bijna 1.000 euro mocht hij hiervoor ontvangen. Een geweldig resultaat op een fantastische avond. De kerstshow werd mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en diverse sponsoren.