spot_img

Steun samen met PLUS Spithoff je favoriete club

Laatste nieuws

PLUS Spithoff uit Schildwolde staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. PLUS vindt het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen. Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS Spithoff dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in de regio een steuntje in de rug willen geven.

Van maandag 6 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Spithoff sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door de klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor 21 juni a.s. aanmelden bij PLUS Spithoff door een e-mail te sturen naar [email protected] Hierbij graag de gegevens van de vereniging en de contactpersoon vermelden.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30