De P.O.W. feesten in Wagenborgen zijn weer achter de rug. Het tweedaagse evenement, dat op vrijdag 21 juli startte met een disco party met medewerking van JK Entertainment was een groot succes. Op zaterdag 22 juli betraden volkszanger André Hazes Jr. en Fragment Live het podium aan de Elzen in Wagen­borgen. Net zoals voorgaande jaren werd er op zaterdagmiddag een kindermiddag georganiseerd, waar vele kinderen op af kwamen.

Dit jaar vierde de Stichting Party Organisation Wagenborgen hun 20-jarig jubileum. Stichting P.O.W. werd in 1997 opgericht en is inmiddels het bekendste feestweekend van Wagenborgen geworden. In het jaar 1997 werd er besloten om een groot en breed examenfeest te organiseren voor het dorp Wagenborgen en omstreken. Deze investering was voor de organisatie een grote gok, omdat de organisatie destijds geen enkele verwachting had van eventuele inkomsten van de feestavond.

Uiteindelijk werd deze avond een groot succes met ruim 125 bezoekers in een veel te kleine jeugdsoos. Hiermee was de eerste stap gezet voor P.O.W., wat later zou groeien tot een stichting. Na het organiseren van vele themafeesten en het bouwen van een gezonde basis, werd in het jaar 2001 de Stichting Party Organisation Wagenborgen officieel opgericht. Vanaf 2004 bleek dat het helaas steeds moeilijker werd om in die tijd een goed themafeest te plannen, zeker gezien het feit dat er ongeveer drie keer per jaar een avond werd georganiseerd.

Gezien de ontwikkelingen in de loop van de tijd, ging de organisatie achter de schermen werken aan een andere opzet en werd er gekozen voor één groot, jaarlijks terugkerend, evenement. In het jaar 2006 presenteerde P.O.W. met trots de ’powfeesten’. Op het podium stonden toen onder andere Jannes, Erwin de Vries, Papa Di Grazzi & Koos Darwinkel (i.s.m. JK Entertainment). Vanaf dat jaar heeft de stichting jaarlijks de ’powfeesten’ georganiseerd met verschillende artiesten.