Succesvolle Paaswandelroute in Slochteren ondanks slechte weer

Laatste nieuws

Afgelopen maandag, Tweede Paasdag, heeft de Dorpsvereniging Slochteren een Paaswandeltocht georganiseerd, waar de inwoners van het dorp met het hele gezin aan mee konden doen. Onderweg kwamen de deelnemers paaseieren tegen met letters erop. Bij het startpunt in de Slochterhaven kreeg men een tasje met allerlei lekkere dingen erin voor onderweg en een formulier waarop de letters ingevuld konden worden. Aan het einde van de wandeltocht kon het ingevulde formulier weer ingeleverd worden en kregen de kinderen een mandje met paaseitjes en mochten ze een leuke cadeautje uitzoeken.

Ondanks het gure weer, met harde wind en sneeuwval was de animo zeer goed te noemen, want in totaal hebben 80 deelnemers, groot en klein, de route gelopen.

De eerste wandelaars zijn om 10.00 uur gestart en om 12.00 uur vertrokken de laatsten. De reacties na afloop waren zeer positief en iedereen vond het een leuke activiteit in deze coronatijd. Een aantal deelnemers gaven het advies om dit ook eens te organiseren na de coronapandemie.

De Dorpsvereniging Slochteren was zelf ook zeer tevreden en vindt dit zeker voor herhaling vatbaar. Tevens hebben een paar gezinnen zich aangemeld als lid van de dorpsvereniging. Bent u nog geen lid van de dorpsvereniging en u vindt de activiteiten wel leuk, dan kunt u zich aanmelden via www.dorpsvereni­gingslochteren.nl. Met uw steun kan de dorpsvereniging in de toekomst nog meer activiteiten organiseren.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30