SWS volleybaltoernooi dit jaar in het teken van het goede doel

Laatste nieuws

Woensdag 24 juni gaat het 17e SWS volleybaltoernooi, georganiseerd door Stichting Aigenwies, in Hellum van start. De inschrijving voor het toernooi is op 1 april van start gegaan. ”Teams schrijven zich weer massaal in, het is natuurlijk fantastisch dat de mensen allemaal weer zo enthousiast zijn en graag willen deelnemen,” aldus Aigenwies-voorzitter Jan Wolf. Inschrijven kan nog tot 15 mei a.s.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang om er wederom een succesvol toernooi van te maken. Het 17e SWS volleybaltoernooi zal in het teken staan van het goede doel. Toen het toernooi 17 jaar geleden begon, is het startkapitaal bij elkaar gebracht door middel van een benefietavond. Dat gaat de Stichting Aigenwies dit jaar opnieuw doen. Voor de afsluiting van het volleybaltoernooi dit jaar, op zaterdag 27 juni, met een feestavond in de feesttent met ”Ge­woon Jansen & Hazes tribute show” zijn vanaf zaterdag 16 mei a.s. kaarten verkrijgbaar. Alleen op zaterdag 16 mei is het mogelijk een toegangskaart te kopen voor €7,50. De normale voorverkoopprijs is €10,- en aan de kassa op 27 juni €15,-. Van iedere verkochte toegangskaart op zaterdag 16 mei gaat er €2,50 naar het goede doel. Het goede doel dat de organisatie heeft gekozen is Make-A-Wish, een stichting die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Vrijdag 29 mei a.s. wordt er een benefietavond gehouden vanaf 21.00 uur in Café Veenlust aan de Eideweg in Siddeburen. Een deel van de op­brengst van deze avond wordt eveneens geschonken aan Make-A-Wish. Kaarten voor de feestavond op 27 juni zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen. Voordat de benefietavond 29 mei van start gaat vindt de loting plaats van het volleybaltoernooi.

Het 17e SWS volleybaltoernooi gaat woensdag 24 juni van start met de eerste voorrondes. Op vrijdag 26 juni zijn de tweede voorrondes met aansluitend een ”Summerparty”. Zaterdagmiddag 27 juni zijn de finales van het volleybaltoernooi, waarna ’s avonds vanaf 20.30 wordt afgesloten met een feestavond. Voor meer informatie zie www.aigenwies.nl.

Latest Posts

Aanbevolen