Afgelopen zaterdag waren de Groninger Kampioenschappen in Loppersum. Namens Argus deden er 12 kinderen mee. De dag begon met het dubbel: In de E categorie streden Dewin Hanning en Jamie Veentjer, ze werden vierde; in de C categorie deden Aafke Greydanus/ Dani Rodriquez en Lennie Tromp/Samuël Hanning een poging om door te gaan in de poule. Dit lukte Len­nie en Samuël, ze werden derde.

In de A categorie deden de overige spelers mee: Tiemo Laban/Daniëlle Storteboom, Annelien Greydanus/Roos Veen en Justin van der Laan/Robin Schuur. Zij moesten in een poule van vijf uitmaken hoe de verdeling werd: Justin/Robin werden vijfde, Roos/Annelien vierde en Tiemo/ Daniëlle werden heel knap eerste. Hierna volgden in de middag de enkelspelen. Jamie, Aafke en Dewin streden in de E categorie: Jamie, die nog maar net lid is van Argus, had het moeilijk in zijn poule, maar wist toch nog een wedstrijdje te winnen.

Dewin werd 4e in de poule en was daarmee ook uitgeschakeld. Aafke werd in dezelfde poule 2e en mocht door naar de halve finale. Helaas verloor ze deze net en werd daardoor 3e. In de D categorie speelde Lennie, die ook heel goed door haar poule heen kwam. Ook zij verloor in de halve finale en werd ook 3e.

De C categorie had de volgende 3 spelers: Robin, Samuël en Dani. Dani werd in zijn poule 7e en hierdoor uitgeschakeld. Samuël werd 8e in zijn poule en Robin werd in dezelfde poule 7e, waardoor beide waren uitgeschakeld. In de B categorie probeerde Annelien haar punten te scoren. Helaas vielen vele games net niet haar kant op en werd ze 5e. In de A categorie deden nog 4 spelers mee: Roos, Justin, Daniëlle en Tiemo.

Zij speelden in een grote poule van 9 spelers en dit leverde na een hele middag zware strijd de volgende stand op: Roos 5e, Justin 4e, Daniëlle 3e en Tiemo werd ongeslagen 1e. Hierna moesten de beste 2 meisjes en jongens nog een wedstrijd spelen voor de titel. Bij de meisjes speelden Daniëlle en Roos tegen elkaar. Nadat in de poule Daniëlle nog won, was nu Roos de beste en daardoor

Beste meisje van Groningen. Bij de jongens moest Tiemo het nogmaals opnemen tegen Wessel Knobbe van TTV Vinkhuizen. Ook nu bleef Tiemo ongeslagen en mag zich dus ook een jaar lang Beste Jongen van Groningen noemen. Bij de prijsuitreiking bleek als grote verrassing ook nog dat door bovenstaande uitslagen de verenigingsbeker ook voor Argus was. Met één punt verschil was Argus eerste.