Tweede Drive-in Haringparty in Schildwolde

Laatste nieuws

Op het terrein van het MFC Schildwolde aan de H.G. Borgesiusstraat 52b in Schildwolde wordt op zaterdag 19 juni a.s. wederom een haringparty georganiseerd.

Evenals vorig jaar zal dit geen groot feest met live muziek worden, maar een Drive-in Haringparty (en d’r weer oet). Zo hoopt men toch aan de geldende richtlijnen te kunnen voldoen.

De familie Pakes zal vanuit hun eigen verkoopwagen werken, waardoor het niet noodzakelijk is om tenten etc. te bouwen. Er kunnen dus geen drankjes worden genuttigd.

De drive-in gaat zaterdag 19 juni a.s. open om 20.00 uur. Er wordt deze avond een eenrichtingsroute gehanteerd die u met de auto, fiets of lopend kunt volgen. Vanaf de H.G. Borgesiusstraat kunt u de Jeldingaheerd in rijden en vervolgens rechts aanhouden. Bij het MFC aangekomen kunt u aangeven hoeveel haringen u wilt hebben en rekent u af (het liefst door middel van contactloze pinbetaling). Na ontvangst van de haringen kunt u doorrijden naar de H.G. Borgesiusstraat en de weg naar huis vervolgen. Bezoekers worden er nadrukkelijk op gewezen om de aanwijzingen van de vrijwilligers op te volgen.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees