Veel belangstelling voor proeflessen Zeilvereniging Schildmeer

Laatste nieuws

De belangstelling voor de proeflessen, georganiseerd door de Zeilvereniging Schildmeer, was groot, met het prachtige resultaat dat maar liefst 45 kinderen kennis hebben gemaakt met het zeilen op het Schildmeer. Tijdens drie proeflessen leerden de kinderen steeds meer over het zeilen. Tijdens de eerste les is de kinderen iets verteld over de Optimist (zeilbootje) en konden ze oefenen in een heuse zeilsimulator.

Ook hebben ze geleerd hoe je een Optimist moet optuigen. Tijdens de tweede training was het prachtig weer en met een mooie blauwe lucht en volop zon konden de kinderen met z’n tweeën echt gaan varen in de Optimist. De kapitein aan het roer en de andere aan de schoot.

Afgelopen zondag was de derde en laatste les en mochten de kinderen voor het eerst alleen in de Optimist een baantje zeilen. Na afloop van de les hebben alle kinderen een welverdiend certificaat ontvangen. De Zeilvereniging Schildmeer kijkt terug op drie fantastische dagen en is blij en trots dat de eerste kinderen zich al hebben aangemeld voor de zeillessen op de vrijdagavond. Voor meer informatie kan men mailen naar [email protected] of kijk op www.zeilverenigingschildmeer.nl.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30