Tijdens de jubileumeditie van de Licht en Klankweek in Siddeburen, die net als de Ondernemersvereniging zijn 70e verjaardag vierde was het weer volop genieten in het dorp. Vele traditionele onderdelen kwamen ook dit jaar weer aan bod. Zo was er weer een prachtig waxinelichtjesspektakel, die ook in het teken stond van 70 jaar ondernemersvereniging.

In de Poststraat was op woensdagmiddag weer een kindermarkt, gevolgd door de braderie op donderdag. Op zaterdag was het meeste te beleven. De vijfde editie van de Klank en Demodag liet zien wat er in Siddeburen allemaal te beleven is. Zo waren er demonstraties van tennisvereniging Siddeburen, was volleybalclub Sivoc ‘93 aanwezig met beachvolleybal en liet voetbalvereniging Siddeburen zien hoe ze uit de voeten konden in het zand met beachvoetbal.

In de tent op het festivalterrein waren er tevens demonstraties van turnen, powergym en kidsdance. Aan het einde van de middag was er een rondgang met oldtimerauto’s en -fietsen onder begeleiding van muziekvereniging “Concordia”. Eerder op de middag startten 66 oldtimers bij mechanisatiebedrijf Niestijl voor een tocht van ruim 100 kilometer door de omgeving. De afsluiter van de Licht en Klankweek was in de feesttent aan de Kugelslaan, waar de tweede editie van Bokpop werd afgesloten. In een uitverkochte tent waren er tijdens de Hollandse avond optredens van Joost mag het weten, René Becker en de driekoppige formatie Ancora met hun Nederlandstalige zeemansliedjes..