Harkstede VV Harkstede gestart met een voetbalgroep 60+

VV Harkstede gestart met een voetbalgroep 60+

De Voetbalvereniging Harkstede geeft (oud)voetballers op dinsdagochtend op het sportpark aan de Hamweg de mogelijkheid om wekelijks een recreatief potje te voetballen. Het is bedoeld voor (oud)voetballers die in de derde helft van hun leven nog jong genoeg zijn om een uurtje per week samen een partijtje voetbal te spelen. Gewoon een ouderwets trainingspartijtje en geen Walking Footbal zoals de KNVB dat heeft bedacht.

Er is maar één echte spelvorm, zonder slidings, fysiek contact niet de bedoeling is, zonder keeper en spelen op een kwart veld met doeltjes van 1×3 meter. Puur recreatief voetbal, waarbij wel wordt gespeeld om te winnen, maar niet ten koste van het spelplezier van de ander. Vooraf en ook na afloop staat de koffie klaar.

Een groep van 12 enthousiaste spelers is op 8 januari gestart en kijkt inmiddels verlangend uit naar de dinsdagochtend. Een groep van 12 spelers is voldoende om te starten, maar niet groot genoeg, want niet iedereen kan elke week. Wie graag mee wil doen is dan ook van harte welkom. Ook eerst een keer komen kijken is geen probleem.

Voor aanmelding en/of meer informatie kan contact opgenomen worden met secretaris Albert Koers, via e-mail [email protected]

Laatste nieuws

MFC Houtstek Slochteren werd verrast met een donatie

Het bestuur van MFC Houtstek werd de afgelopen week blij verrast met een donatie van 20.000 euro van...

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie...

Museum ’40-’45 organiseert een drietal open dagen

Afgelopen zaterdag hield Museum ’40-’45 aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham een Open Dag. Chris Scholtens (68)...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u

X