VV Harkstede gestart met een voetbalgroep 60+

Laatste nieuws

De Voetbalvereniging Harkstede geeft (oud)voetballers op dinsdagochtend op het sportpark aan de Hamweg de mogelijkheid om wekelijks een recreatief potje te voetballen. Het is bedoeld voor (oud)voetballers die in de derde helft van hun leven nog jong genoeg zijn om een uurtje per week samen een partijtje voetbal te spelen. Gewoon een ouderwets trainingspartijtje en geen Walking Footbal zoals de KNVB dat heeft bedacht.

Er is maar één echte spelvorm, zonder slidings, fysiek contact niet de bedoeling is, zonder keeper en spelen op een kwart veld met doeltjes van 1×3 meter. Puur recreatief voetbal, waarbij wel wordt gespeeld om te winnen, maar niet ten koste van het spelplezier van de ander. Vooraf en ook na afloop staat de koffie klaar.

Een groep van 12 enthousiaste spelers is op 8 januari gestart en kijkt inmiddels verlangend uit naar de dinsdagochtend. Een groep van 12 spelers is voldoende om te starten, maar niet groot genoeg, want niet iedereen kan elke week. Wie graag mee wil doen is dan ook van harte welkom. Ook eerst een keer komen kijken is geen probleem.

Voor aanmelding en/of meer informatie kan contact opgenomen worden met secretaris Albert Koers, via e-mail [email protected]

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30
1500+ abonnees