Hoewel velen stilletjes hoopten dat ’de Voltreffer’, het maandelijkse clubblad van de Voetbalvereniging Siddeburen, nog een vervolg zou krijgen, is dat niet het geval. Volgende week verschijnt na 40 jaar, met nummer 350, de laatste ’Voltreffer’. De redactie wilde graag eindigen met een spectaculair nummer en dat lukt met een interview met één van de meest besproken mensen van de laatste weken: Johan Derksen.

De man waar de redactie op 17 oktober jl. op bezoek mocht in Grolloo. Ook de enige (?) man die desgewenst eerlijk zegt wat hij van iemand vindt. Zowel in spraak als kleding zeker geen ’kleurloze Nederlander’. Bijzonder is het feit dat hij het interview zelf aankondigde in het TV-programma ’Veronica Inside’ op vrijdag 26 oktober. Dit leuke fragment is ook terug te kijken op de website www.vvsiddeburen.nl.

Naast dit monsterinterview staat ook, voor de 22ste keer, een leuke, uitdagende voetbalpuzzel in dit laatste nummer. Zo’n 60 vrijwilligers hebben in 40 jaar ’de Voltreffer’ hun medewerking verleend aan het clubblad, iets waarvoor het bestuur hen zeer erkentelijk is, evenals de vele sponsoren die gedurende die jaren middels een advertentie in het clubblad een financiële bijdrage hebben geleverd.

De sponsoren die ook na 1 januari 2019 als sponsor actief zijn ontvangen van de voetbalvereniging een nieuwe, unieke sponsorpas en een leuk sponsorboekje. Hierin staan alle sponsorvormen van VV Siddeburen vermeld, maar ook welke zeven ideeën de vereniging aanbiedt als tegenprestatie richting de sponsoren.