Voor de 19e keer werd er in Noordbroek de Avond Wandel Vierdaagse georganiseerd. Bestuurslid Geert van der Veen opende de Avond Wandel Vierdaagse en vroeg eerst iedereen een minuut stil te staan bij het plotselinge overlijden vorig jaar van voorzitter Offe Offens. Ook ging tijdens deze minuut stilte de gedachte uit naar Anje Blaauw, die onlangs overleden is. Zij was vrijwilligster van het eerste uur.

Er waren dit jaar 325 wandelaars, dit was ongeveer evenveel als vorig jaar. Dankzij een groot aantal sponsoren uit de gemeente was het weer mogelijk om de wandelaars wat lekkers aan te bieden. Ook mede dankzij de begeleiders, verkeersregelaars en de afdeling EHBO is alles goed verlopen. Het weer zat dit jaar niet mee. De eerste avond was het na een enorme plensbui gelukkig droog.

Ongeveer 100 wandelaars besloten gezien het weer niet te lopen, waar uiteraard alle begrip voor was. De tweede avond was het fantastisch wandelweer en kregen alle lopers drinken met een ijsje. Helaas zat het weer donderdag en vrijdag tegen en werd er niet gelopen. Op vrijdag werd er in samenspraak met beheerde Johan de Vries besloten de prijzen en de medailles uit te reiken in de sporthal van de Noordsuythoeve.

Iedereen was feestelijk gekleed en dweilorkest ’LAIF’ uit Wagenborgen zorgde voor een geweldige sfeer. Martin Kroon van Spar Kroon deed de prijsuitreiking. De beker van de origineelste groep ging naar de Eénhoorns, zij noemden zich Unicorn en hadden het haar als een hoorn boven op hun hoofd. De sportiefste prijs ging naar de Beach-club van de Inspecteur Amerikaschool en de best geklede prijs ging naar de boertjes. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar weer te verwelkomen tijdens de jubileumeditie.