Voorpagina Schildwolde Wethouder Boersma reikte prijzen uit van fotowedstrijd

Wethouder Boersma reikte prijzen uit van fotowedstrijd

Op zaterdag 5 september organiseerde het Voedselpark Slochteren een Doe-Dag. Bezoekers konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo kon men een wigwam hut van wilgentakken maken, was er een informatieve wandeling en kon er een natuurbingo gespeeld worden met een bingokaart met foto’s gemaakt op het park, waarvan deelnemers de locaties moesten vinden.

Ook was er een fotowedstrijd voor jong en oud, de opdracht was een natuurfoto te maken zonder mensen erop. Afgelopen vrijdag was daarom wethouder Jan Jakob Boersma op bezoek bij OBS ‘De Meent’ in Schildwolde, een aantal leerlingen van de school waren in de prijzen gevallen en kregen naast het jurycommentaar een prijsje uitgereikt.

De winnende foto was van Ina Stam, zij was de enige fotograaf van buiten de basisschool, de tweede prijs was voor Rosalie van Bon, de derde prijs voor Iris van der Goot en tenslotte was er ook een aanmoedigingsprijs, deze ging naar Kim van der Goot. De prijsuitreiking vond buiten plaats, waarbij de overige leerlingen spanning opvoerden met ‘tromgeroffel’ tijdens de aankondiging van de prijswinnaars.

Laatste nieuws

Koninklijke Onderscheidingen voor 3 brandweervrijwilligers

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn heeft zaterdagavond 28 november drie Koninklijke Onderscheidingen bij Bijzondere Gelegenheid uitgereikt aan de heren...

Gerard Renkema stopt als raadslid

Na achttien jaar raadslid namens D66 te zijn geweest in Slochteren en Midden-Groningen, stopt Gerard Renkema uit...

Sinterklaas is ook in Siddeburen aangekomen

De Sinterklaasactie in Siddeburen is ondanks de coro­namaatregelen een groot succes geworden. De kleurplatenactie leverde maar liefst...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u