Wethouder Boersma reikte prijzen uit van fotowedstrijd

Laatste nieuws

Op zaterdag 5 september organiseerde het Voedselpark Slochteren een Doe-Dag. Bezoekers konden deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo kon men een wigwam hut van wilgentakken maken, was er een informatieve wandeling en kon er een natuurbingo gespeeld worden met een bingokaart met foto’s gemaakt op het park, waarvan deelnemers de locaties moesten vinden.

Ook was er een fotowedstrijd voor jong en oud, de opdracht was een natuurfoto te maken zonder mensen erop. Afgelopen vrijdag was daarom wethouder Jan Jakob Boersma op bezoek bij OBS ‘De Meent’ in Schildwolde, een aantal leerlingen van de school waren in de prijzen gevallen en kregen naast het jurycommentaar een prijsje uitgereikt.

De winnende foto was van Ina Stam, zij was de enige fotograaf van buiten de basisschool, de tweede prijs was voor Rosalie van Bon, de derde prijs voor Iris van der Goot en tenslotte was er ook een aanmoedigingsprijs, deze ging naar Kim van der Goot. De prijsuitreiking vond buiten plaats, waarbij de overige leerlingen spanning opvoerden met ‘tromgeroffel’ tijdens de aankondiging van de prijswinnaars.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30