Siddeburen Winkel voor woninginrichting ’De Huiskamer’ in Siddeburen geopend

Winkel voor woninginrichting ’De Huiskamer’ in Siddeburen geopend

Aan de Oudeweg 2 werd afgelopen zaterdag op feestelijke wijze ’De Huiskamer’ geopend, een winkel voor woninginrichting, vloeren, gordijnen en binnen-zonwering. Het pand, waarin voorheen tweedehands kleding aan de man werd gebracht, heeft in de afgelopen maanden een ware metamorfose ondergaan. Eigenaren Arjan en Kirsten van Gulik zijn hartstikke trots op het resultaat. ”Het is precies zoals we wilden: een huiskamer, waar iedereen zich gemakkelijk kan voelen.

Je moet hier ook gewoon een kopje koffie kunnen komen drinken, zonder meteen met een opdracht of aankoop de deur uit te gaan.” Kirsten is geboren in de regio, maar Arjan komt oorspronkelijk uit Flevoland. Het was dan ook geen A-B-C’tje dat het ondernemersechtpaar neerstreek in Siddeburen. ”We zochten een pand waar we onze beide passies in onder konden brengen: met een gedeelte voor woonzorgbegeleiding voor Kirsten en een showroom voor de vloeren, kleden en gordijnen voor Arjan.” In de woning met aanbouw op de hoek van de Oudeweg en de Damsterweg was dit allemaal mogelijk. ”We bieden enkel mooie, kwalitatief goede producten.

Daarnaast onderscheiden we ons door de persoonlijke service. Ik kom zelf de vloeren leggen en gordijnen ophangen,” aldus Arjan. ”Hij is bovendien geen commerciële verkoper,” vult Kirsten hem aan. ”Als Arjan de smaak van de klant niet mooi vindt, zegt hij dat ook gewoon. Dat wordt over het algemeen erg gewaardeerd.” ’De Huiskamer’ is voorlopig iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Op vrijdag is er tevens koopavond.

Laatste nieuws

MFC Houtstek Slochteren werd verrast met een donatie

Het bestuur van MFC Houtstek werd de afgelopen week blij verrast met een donatie van 20.000 euro van...

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie...

Museum ’40-’45 organiseert een drietal open dagen

Afgelopen zaterdag hield Museum ’40-’45 aan de W.A. Scholtenlaan in Kolham een Open Dag. Chris Scholtens (68)...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u

X