Siddeburen Zaterdag 30 maart start voorverkoop Schans-Pop

Zaterdag 30 maart start voorverkoop Schans-Pop

De kaartverkoop voor de tweede Zummer Editie van muziekfestival Schans-Pop gaat zaterdag 31 maart a.s. van start. Het festival wordt dit jaat gehouden op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni op het terrein achter jeugdhonk De Schans in Siddeburen.

Op vrijdag 1 juni verzorgen Bökkers en Høken met de Heinoos een dubbelconcert. De mannen van Bök­kers zijn met hun Sallandse rock al enkele jaren graag geziene gasten in Siddeburen. De band Høken met de Heinoos springt in het gat dat het roemruchte Normaal heeft achtergelaten en staat garant voor een avondje ouderwets høken. DJ Stefan Leur van Radio Continu zal het publiek op deze openingsdag van Schans-Pop in de juiste stemming brengen.

Op zaterdag 2 juni komt Hollands Verdriet naar Sid­deburen. Deze smartlappenband is in de loop der jaren uitgegroeid tot het huisorkest van Schans-Pop. Ook Die Tolle Leute en de Gebroeders Ko, bekend van hits als ’Schatje mag ik je foto’ en ’Ik heb een toeter op m’n waterscooter’ staan deze avond op het podium van Schans-Pop. Tussen de verschillende optredens door zal DJ Raúl de muziek verzorgen.

Kaarten voor Schans-Pop zijn vanaf zaterdag 31 maart om 08.00 uur te koop bij Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe in Siddeburen. Uitsluitend op deze dag zijn de tickets verkrijgbaar voor de speciale actieprijs van 10 euro. Na 31 maart kost een kaart in de voorverkoop 12,50 euro en aan de kassa 15 euro. Tickets zijn ook verkrijgbaar via www.schanspop.nl.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u