Zesde editie Unimog Oldtimershow viel deels in het water

Laatste nieuws

Liefhebbers van oude voertuigen konden afgelopen weekend hun hart ophalen tijdens de zesde editie van de Unimog Oldtimershow. Het werd een evenement met twee gezichten: op zaterdag kwam de regen met bakken uit de lucht en kwamen alleen de ’die hard’ liefhebbers naar het blubberige terrein in Schildwolde.

Pas aan het einde van de middag klaarde de lucht op en konden bezoekers die een kaartje hadden gekocht voor een rondvlucht boven Schildwolde nog mee in de helikopter. Op zondag waren de weersomstandigheden perfect en was het druk en gezellig op het terrein. Naast de vele antieke auto’s, vrachtwagens en tractoren kon men ook dit jaar weer genieten van velerlei demonstraties.

Vooraf had het Unimog Team Schildwolde aangegeven om na editie 2017 te stoppen met het tweejaarlijkse evenement, maar door de vele enthousiaste reacties van bezoekers en deelnemers heeft de organisatie nu toch besloten dat er ook in 2019 een oldtimershow zal worden georganiseerd. In welke vorm en onder welke vlag is vooralsnog onduidelijk.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30