Hellum Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Zonovergoten tweede rondje Art Carrousel

Er was afgelopen zondag veel plezier en vermaak rondom De Ent in Hellum tijdens de tweede editie van Art Carrousel. Een gemêleerd gezelschap van bezoekers en artiesten uit de noordelijke provinciën beleefde een afwisselend programma met een flinke vleug van het onmiskenbare gevoel dat bekend is van het festival Art Carnivale.

Mede door het prachtige weer wat het afgelopen zondag een ideale dag voor de diverse buitenactiviteiten op het plein en in de speelweide. Een flink aantal kleinere gasten waren van het begin tot het einde gefascineerd door het water- en zandspelen, een hele dag kliederen, spetteren en plonsen! Naast een grote variatie van kunst in zowel de expositie als in de kunstkramen op het plein van De Ent, kon het publiek genieten van een aantal bijzondere voorstellingen.

De warme liedjes van Marietta Rust zorgden er voor dat het publiek zich even in het zuiden van Europa waande. Acrobaat Marco Bonisimo liet verbazingwekkende nieuwe stunts zien. Er waren klassiekers door het duo Ginger en de slotact Bruunsma verraste iedereen door naast dansbare muziek ook een aantal indringende liederen uit het zuidoosten van Drenthe ten gehore te brengen. Op zondagmiddag 16 augustus draait Art Carrousel haar derde en tevens laatste rondje. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te reserveren op www.artcarnivale.nl.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u