Zorgeloos en veilig op vakantie in de camper na een zomercheck

Laatste nieuws

Net als vorig jaar zullen veel vakantiegangers hun vakantie in eigen land dan wel in een camper doorbrengen. Rond deze periode worden de voertuigen uit hun winterslaap gehaald en bij de stalling opgehaald. Het is dan echter geen kwestie van de sleutel omdraaien en onbezorgd op vakantie gaan.

Ieder jaar komen er bij instanties als de BOVAG en ANWB honderden meldingen binnen van campers met pech, kapotte banden of andere problemen die langs de kant van de weg eindigen. Verreweg de meeste gevallen van pech en problemen onderweg, kunnen worden voorkomen door eerst een bezoek te brengen aan de garage.

Campers zijn echter aanzienlijk zwaarder dan de gemiddelde personenauto. Voor veel garagebedrijven levert dit daarom praktische problemen op omdat een camper simpelweg te zwaar is voor de brug. Autobedrijf Jos Vermue in Siddeburen heeft een speciale brug, waarmee ze de meeste campers kunnen optillen en ook campers de beste service kunnen geven.

Dankzij hun jarenlange ervaring met campers, bestelwagens en auto’s in alle soorten en maten, kan Autobedrijf Jos Vermue alle technische onderhoudswerkzaamheden aan uw camper goed uitvoeren. Het is dan ook aan te raden om een zomercheck in te plannen, waarbij de essentiële onderdelen van uw camper worden gecontroleerd. Hierbij zal extra aandacht zijn voor de onderdelen die gevoelig zijn voor hitte, zoals de accu, de banden en een eventuele airco.

Dit zijn namelijk de onderdelen die in de zomer het zwaarst belast worden. Verder controleren ze uiteraard de algehele veiligheid van uw camper, zodat u veilig en onbezorgd op vakantie kunt gaan. Onderhoud van uw camper kan worden gecombineerd met een APK-keuring. Door uw camper goed te onderhouden gaat deze veel langer mee.

Ook als u de camper weer wilt verkopen, is een goede onderhoudsgeschiedenis gunstig voor de verkoopprijs. Bij Autobedrijf Jos Vermue wordt uw onderhoudsboekje correct ingevuld en gestempeld, zodat uw camper zijn waarde zo veel mogelijk behoudt. Verder is het gewoon prettiger om op vakantie te gaan met de zekerheid dat uw camper de rit goed door komt.

Latest Posts

Aanbevolen

't Bokkeblad Digitaal

Meld u aan voor 't Bokkeblad Digitaal en ontvang 't Bokkeblad elke week in uw mailbox.

Elke woensdag vanaf ± 10.30