Slochteren Zwembad De Tobbe sluit seizoen af met leuke activiteiten

Zwembad De Tobbe sluit seizoen af met leuke activiteiten

Openluchtzwembad De Tobbe in Slochteren opende pas op 18 juli haar deuren voor bezoekers. Door alle coronamaatregelen was het niet eerder mogelijk om open te gaan. Toen het zover was duurde het niet lang toen er een hittegolf volgde en mensen kwamen van heinde en ver naar het zwembad toe op zoek naar verkoeling.

Op het terrein waren verschillende aanpassingen gedaan zodat de 1,5 meter afstand houden te allen tijde volgens het protocol gehandhaafd kon worden. Omdat alles goed is verlopen besloot het bestuur om nog eens te knallen met twee evenementen achter elkaar.

Eerst op vrijdag 28 augustus een super leuk Slochter Kampioenschap Tobbedansen, waar menig kind en volwassene aan mee deed. Dit werd een hele gezellige en geslaagde avond.

Een week later, vrijdag 4 september, was het alweer de laatste dag van het seizoen. Menig jaar was dit een regenachtige dag, maar deze keer was het droog. Zo kon het super gezellige discozwemmen plaatsvinden evenals het traditionele spijkerbroek hangen. Hier kwam zelfs een bekende Groninger op af, want Derk Bosscher probeerde of hij langer kon blijven hangen dan badmeester Dean Klimp, maar dat is hem niet gelukt.

Het bestuur is blij met alle inzet van vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat het zwembad nog open kon gaan en hoopt dat het zwembad eind april 2021, zonder alle maatregelen, opnieuw geopend kan worden.

Laatste nieuws

Activiteiten rond MFC Siddeburen

De bibliotheek in Siddeburen is verhuisd naar het MFC Siddeburen. Met een aantal activiteiten wordt daar de komende...

Innovatieve producten voor gezondheidsbevordering bij Mier fysiotherapie

Sinds kort beschikt Mier fysiotherapie in Harkstede over een tweetal nieuwe innovatieve producten voor gezondheidsbevordering. Het betreft...

Zwerfafval opruimactie in Harkstede door ruim 30 vrijwilligers

Normaal gesproken wordt in Harkstede altijd in het voorjaar een zwerfafval opruimactie gehouden. Dat kon dit jaar...

Misschien vindt u dit ook wel leukGERELATEERD
Aanbevolen voor u